Potrebno je:
300 ml mleka, 1 puding sa ukusom vanile, 50 g šećera, 4 lista želatina, 150 ml čvrsto ulupane slatke pavlake, 1 belance, čvrsto ulupano, 3 kašike šećera u prahu, 500 g svežih malina, 3 kašike šećera u prahu, maline za dekoraciju
Priprema:
Potopiti želatin. Skuvati puding sa šećerom po uputstvu ali sa 300 ml mleka.U vruć puding umešati želatin i mešati dok se ne rastopi. Sada ovu posudu staviti u drugu posudu sa ledenom vodom i povremeno mešati dok se puding ne ohladi. Čim se ohladi umešati slatku pavlaku, a zatim i *čvrst* sneg od belanca i šećera u prahu. Odvojiti oko 150-200 g malina i ispasirati ih, pa provući kroz cediljku, tako da dobijete fini gusti sok. Zasladiti ga po ukusu šećerom u prahu. U desertne čaše staviti maline da prekriju dno, pa odozgo naneti krem.Čim se malo stegne, prelijte ga prelivom i ukrasiti celim malinama i belom čokoladom. Servirati, nakon što se krem dobro ohladi.