Kremasta torta sa vanilom i ananasom

0
241

Kremasta torta sa vanilom i ananasomPotrebno je:
1/2 l mleka, 200 gr šećera, 2 pudinga od vanile, 150 gr čokolade (bele), 125 gr putera (margarina), 1 pakovanje piškota (veće), 1 pavlaka (kisela), 300 gr šlag kreme, 250 gr šlag pene, 1 konzerva ananasa (manja)
Priprema:
Mleko skuvati sa 7 kašika šećera, pa tu ukuvati puding i u vrelo dodati čokoladu i dobro izmešati, piše Bakina kuhinja.Kad se dobro ohladi, dodati umućen margarin koji ste izmešali sa ostatkom šećera.Umutiti šlag kremu, pa u nju dodati pola pavlake.
Obruč za pečenje torte staviti na poslužavnik, pa u njega poredjati prvo pakovanje piškota koje ste umočili u sok od ananasa.Njih premazati žutim kremom.Zatim drugo pakovanje piškota.Na njih staviti prvi deo bele kreme, pa poređati ananas, pa drugi deo bele kreme. Odozgo staviti umućen šlag (pena).
Ukrasiti po želji.
Redjanje: piškote + žut krem + piškote + beli krem + ananas + beli krem + šlag

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here