Ljubitelji čokolade, sledeća torta je kao stvorena za vas: u njen sastav ulaze čak tri vrste omiljene vam poslastice!
Potrebno je:
600 ml slatke pavlake, 150 grama tamne čokolade, 200 grama bele čokolade, 200 grama mlečne čokolade, jedna šolja mrvljenog keksa, tri kašike putera
Priprema:
Rastopite tamnu čokoladu i umešajte 200 ml slatke pavlake. Stavite u frižider na oko sat vremena da se hladi.U drugoj posudi rastopite belu čokoladu s 200 ml slatke pavlake i stavite u frižider.U trećoj posudi rastopite mlečnu čokoladu s 200 ml slatke pavlake i takodje ohladite.Pogledajte i 7 recepata za torte koje se ne pekuPodlogu za tortu pripremite tako što ćete pomešali zdrobljeni keks s maslacem. Složite na dno kalupa.Kada su se smese s čokoladom ohladile izmiksajte ih i redom slažite u kalup. U smese možete staviti malo maskarponea da budu kremastije.Prema želji završite sa šlagom i pospite orasima, keksom, čokoladnim mrvicama.Izvor