Potrebno je:
3 jaja, 3 kašike šećera, 3 kašike brašna, 1 kašika kakaoa, 60 gr margarina, 1 kašičica praška za pecivo, 1 prstohvat soli
za krem: 6 žumanaca, 3 1/2 kašike šećera, 3 1/2 kašike brašna, 340 ml mleka, 70 gr Neskvika, 85 gr margarina,sobna temperatura85 gr šećera u prahu, 350 ml slatka pavlaka.
Priprema:
Odvojite žumanca, belancima dodajte prstohvat soli i miksirajte u jak šne. Žumanca pomešajte sa šećerom pa mutite dok ne pobele,dodajte suve sastojke pa u to lagano umešajte belanca. U okrugli pleh (25-30cm) stavite pek papir pa istresite smesu i pecite na 200 stepeni 15-20 minuta.
Krem: Pomešajte žumanca sa šećerom, dodajte brašno, mešajte dok ne postane glatko, zatim postepeno dodajte mleko i nastavite mešanje pri maloj brzini. Stavite na vatru da se skuva u šerpu sa debelim dnom ili na paru,kad se zgusne skoliniti sa vatre pa umešati Neskvik.
Ostavite da se potpuno ohladi. Margarin i šećer u prahu izmiksirajte. Dodajte u ohladjen fil. Umutite slatku pavlaku pa dodajte filu nekoliko kašika. Pazite da ne mutite previše da fil ne bi jako omekanio. ostatak pavlake služi za filovanje. Podelite ga na 3 dela ili odokativno premazujte. Kora,Neskvik fil pa slatka pavlaka,tako 3 puta. Dekoracija po želji.