Torta „Zlatni pek“

0
1434

Torta-Zlatni-pekPotrebno je:
600 g Keks ZLATNI PEK, 500 ml Slatka pavlaka, 250 g Mlečni margarin za mazanje, 600 g maline, mleko po potrebi, 150 g šlag, 100 ml Kisela voda.

Priprema:
U odgovarajućoj posudi umutiti slatku pavlaku,dodati mlečni margarin za mazanje i sve dobro umutiti.Pravougaoni kalup obložiti prianjajućom folijom.U mlako mleko potapati keks i poredjati na dno kalupa.Naneti sloj fila sa slatkom pavlakom, preko rasporediti maline pa još jedan sloj fila-i tako naizmenično dok se ne utroši sav materijal.Završiti keksom.Prekriti folijom i ostaviti u frižider.Sutradan tortu izručiti na tacnu.Umutiti šlag sa kiselom vodom i nafilovati tortu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here